TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je pát 20.04.2018, 23:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1290 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018, 16:58 
Člen Týmu
Registrován: 28.07.2016
Příspěvky: 15
Vše se podařilo. Děkuji za pomoc!
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: čtv 01.02.2018, 20:24 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1155
Tak jestli tohle bude nova RAVka, tak to bude poradnej kus auta kdyz vidim, jak ma vysoko haubnu na prvni fotce.
https://www.autoblog.com/2018/01/24/201 ... de-7223466

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: čtv 01.02.2018, 20:37 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 02.09.2004
Příspěvky: 952
Dva vejfuky, tak to neni pro náš trh, 1,2 nepotřebuje dva :D

_________________
RAV 4 - 2.2 aut. 2013, Yaris 3 / 1.33 2011
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: čtv 01.02.2018, 21:49 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1155
Mozna jo, pro kazdej valec jeden

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: čtv 01.02.2018, 22:00 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 02.09.2004
Příspěvky: 952
Nebo jeden bude na odvětrání baterek :D

_________________
RAV 4 - 2.2 aut. 2013, Yaris 3 / 1.33 2011
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: pon 12.02.2018, 09:19 
Řidič
Registrován: 30.03.2016
Příspěvky: 162
kadel píše:
Co jsi stahl? Normalne musi probehnout nakup pres ten jejich debilni system, kde to koupis za 0,- Kc. Jestli tohle neprobehlo, tak jsi nejspis stahl neco jinyho. Jsou tam totiz 2 soubory. Jeden je aktualizace a druhy soubor je ten, co mas aktualne v navi. Chapu to tak, ze ten druhy soubor je nejaka zaloha. Co mas za verzi SW? Ted to cislo nevim presne, ale aktualni je snad 6.10.0L nebo nejak tak.

Edit: ted jsem se dival do eshopu. Nejspis jsi stahl "Aktualni mapa Evropy". To je prave ten soubor map, kterej mas ted. Musis uplne dole stahnout "Map update 6.10.0". Je tam za 0,- Kc. Ja to tam mam asi za 3000, protoze jsem to aktualizoval.

To by pochopil i blbej, ze "Aktualni mapa Evropy" neni aktualni soubor map, ne? :-D Taky jsem se s tim pral.

Preddpokladam, ze registraci auta a navigacniho systemu jsi provedl?


Tak jsem se s tím včera pral. V shopu mě napsali, že nemám ujeto 200km????????????? Asi to nechám aktualizovat v servisu při garančce.

_________________
Láďa
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: pon 12.02.2018, 11:15 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1155
Kde ti to psali, ze jsi neujel 200 km? :-)
Predpokladam, ze mas VIN i navigaci zaregistrovanou na strankach, je to tak? Na mapu uz muzes kliknout na druhym obrazku, nenech se zmast cenou, az se tim proklikas, bude to zdarma.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
upload image

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2018, 18:29 
Řidič
Registrován: 30.03.2016
Příspěvky: 162
kadel píše:
Kde ti to psali, ze jsi neujel 200 km? :-)
Predpokladam, ze mas VIN i navigaci zaregistrovanou na strankach, je to tak? Na mapu uz muzes kliknout na druhym obrazku, nenech se zmast cenou, az se tim proklikas, bude to zdarma.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
upload image


Ahoj Kadle.
Tak se zadařilo, po hod. a půl se to nahrálo do auta. Jenomže se aktualizoval celý systém touch a chyběly adresu z telefonu apod.
Dřív při zapnutí navigace se objevila mapa kudy jedu i bez cíle. Teď ne a nevím proč. Zmizly i adresy oblíbených. U telefonování i při použití tlačítka na volantu byly vidět kontakty - nyní jen při použití tlačítka na Touch.
Třeba to tak teď je....
Láďa H.

_________________
Láďa
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2018, 22:05 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1155
Ty jo, tak to nepovim. V navi v aute nic ulozenyho nemam a vytacim cisla pres telefon, na ten touch nemam nervy :). To, aby se ti deafaultne zobrazovala mapa se da nekde nastavit, zitra zkusim pohledat.

Hodinu a pul to trva, jo? To je mazec. Ja nahravam jen mapu CR a okolnich statu, to da tak na 15 minut.

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: stř 14.02.2018, 09:22 
Řidič
Registrován: 30.03.2016
Příspěvky: 162
kadel píše:
Ty jo, tak to nepovim. V navi v aute nic ulozenyho nemam a vytacim cisla pres telefon, na ten touch nemam nervy :). To, aby se ti deafaultne zobrazovala mapa se da nekde nastavit, zitra zkusim pohledat.

Hodinu a pul to trva, jo? To je mazec. Ja nahravam jen mapu CR a okolnich statu, to da tak na 15 minut.


Díky moc.

_________________
Láďa
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: stř 14.02.2018, 09:23 
Řidič
Registrován: 30.03.2016
Příspěvky: 162
kadel píše:
Ty jo, tak to nepovim. V navi v aute nic ulozenyho nemam a vytacim cisla pres telefon, na ten touch nemam nervy :). To, aby se ti deafaultne zobrazovala mapa se da nekde nastavit, zitra zkusim pohledat.

Hodinu a pul to trva, jo? To je mazec. Ja nahravam jen mapu CR a okolnich statu, to da tak na 15 minut.


Díky moc

_________________
Láďa
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: stř 14.02.2018, 13:38 
Člen Týmu
Registrován: 01.08.2008
Příspěvky: 20
Ahoj,
dotaz čistě ze zvědavosti - zkoušel jste někdo u navigace rozdíl mezi tím, pokud máte nahrané mapy všech států nebo mapu jen ČR, jestli je nějaký efekt na odezvu/rychlost navigace? Jde mi o start navigace po nastartování auta (a takové pomalejší naběhnutí mapy, ale možná se objevuje jen u mě - mám Auris 2016) a i o rychlost při zadávání adres... Mohl bych vyzkoušet, ale ptám se, jestli jste to někdo už nezkoušel, abych tím netrávil hodinu zbytečně :)
díky

_________________
Toyota Auris Touring Sport 2016 1.6 Valvematic
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: stř 14.02.2018, 13:53 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1155
nickware píše:
Ahoj,
dotaz čistě ze zvědavosti - zkoušel jste někdo u navigace rozdíl mezi tím, pokud máte nahrané mapy všech států nebo mapu jen ČR, jestli je nějaký efekt na odezvu/rychlost navigace? Jde mi o start navigace po nastartování auta (a takové pomalejší naběhnutí mapy, ale možná se objevuje jen u mě - mám Auris 2016) a i o rychlost při zadávání adres... Mohl bych vyzkoušet, ale ptám se, jestli jste to někdo už nezkoušel, abych tím netrávil hodinu zbytečně :)
díky

Je to zbytecny, prave proto jsem nejdriv nagral jen CR, ale zadny efekt. Ted nahravam CR a okoli, abych nemusel trcet v aute. Mam to stejny, nez nabehne mapa, trva to. Zadavani cile nez se mi objevi funkcni klavesy je taky masakr. :-)

Ladahori: k autu se dostanu kolem devaty vecer, v navodu jsem to nenasel, ale stopro se to da nastavit

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: stř 14.02.2018, 22:30 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1155
Ladahori: tak jsem asi blbej, ale nemuzu to najit. Nicmene po nastartovani mi naskoci obrazovka, ktera byla pri vypnuti. Takze kdyz tam budes mit mapu, mela by tam zustat

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rav Hybrid
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2018, 08:23 
Řidič
Registrován: 30.03.2016
Příspěvky: 162
kadel píše:
Ladahori: tak jsem asi blbej, ale nemuzu to najit. Nicmene po nastartovani mi naskoci obrazovka, ktera byla pri vypnuti. Takze kdyz tam budes mit mapu, mela by tam zustat


Kadle, asi máš pravdu. Já zatím žádný cíl nezadal. Nicméně dřív jsem dal NAV a mapa naskočila a ní se zadávalo co chceš. Je to jak podělaný Windousy - každá aktualizace je k horšímu ovládání.....

_________________
Láďa
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1290 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: KLadys a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz