TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je úte 14.08.2018, 20:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 29.06.2018, 14:55 
Člen Týmu
Registrován: 29.06.2018
Příspěvky: 1
Zdravím osazenstvo fóra,
předem se omlouvám za spam jestli už to někdo řešil někde tady na fóru, opravdu na nich neumim hledat.
Chtěl jsem své novomanželce udělat radost a zároveň zvýšit bezpečnost při řízení.
Tak jsem se rozhodl koupit čínské 2DIN autorádio i s handsfree a navigací, aby se mi neztratila a redukci z TOYOTA na ISO.

Po zapojení jsem byl nemile překvapen teda, že z reproduktorů absolutně žádný zvuk a anténa také absolutně nereaguje. Nehledě na to že se rádio nevypne po vyndání klíčků, ale to je spíš jen prohozením napájecích pinů na ISO konektoru.
Zkoušel jsem připojit jen na stole na zdroj, bez antény teda a s obyč repro a ejhle přes bluetooth se z reproduktorů linul zvuk.

Dotazy: 1) Ať jsem googlil kde mohl nenašel jsem jestli má zesilovač a musí být anténa solo napájena.
2) Reproduktory netušíte proč nehrajou? Jsou přes nějakou jednotku Kdyžtak bych vyřešil asi natažením nových kabelů.

Autoradio:
https://www.aliexpress.com/item/7-HD-2- ... 91926.html
Redukce:
http://www.hifi24.cz/iso-adapt%C3%A9r-p ... C3%A1dia-5

Původní rádio je W13801
https://www.google.cz/search?q=toyota+w ... xRWzR6tzCM:

Děkuji všem za radu co by se s tim dalo dělat.

Pic
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz