TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je sob 20.07.2019, 05:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011, 19:10 
Člen Týmu
Registrován: 24.05.2011
Příspěvky: 4
Ahoj yarisáci - mám problém, máme Yarise, 2003 s origo autorádiem.
Jak všichni víme, když třeba nulujeme hodnoty spotřeby atd. na palubním počítači, tak to jakoby pískne po vynulovaní, rádio po zapnutí taky obvykle nějakej zvuk vyloudí :) ale ono nic :( normálně na displayi se zobrazuje všecko, stanice, ladění atd. ale rádio nehraje, zvuk po vymazaní se taky neozve. Ticho po celou jízdu :( Nikdo s ničím nic nedělal, dneska sem rozdělal palubku, jesli kabely tam nevypadly z rádia, ale nejdou pomalu vytáhnout, natož, aby padaly :D Nemá rádio samostatnoupojistku v sobě nebo v poji. skříni? HELP! potichu se jezdí blbě :(
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011, 19:33 
Člen Týmu
Registrován: 24.05.2011
Příspěvky: 4
yarisákk píše:
Ahoj yarisáci - mám problém, máme Yarise, 2003 s origo autorádiem.
Jak všichni víme, když třeba nulujeme hodnoty spotřeby atd. na palubním počítači, tak to jakoby pískne po vynulovaní, rádio po zapnutí taky obvykle nějakej zvuk vyloudí :) ale ono nic :( normálně na displayi se zobrazuje všecko, stanice, ladění atd. ale rádio nehraje, zvuk po vymazaní se taky neozve. Ticho po celou jízdu :( Nikdo s ničím nic nedělal, dneska sem rozdělal palubku, jesli kabely tam nevypadly z rádia, ale nejdou pomalu vytáhnout, natož, aby padaly :D Nemá rádio samostatnoupojistku v sobě nebo v poji. skříni? HELP! potichu se jezdí blbě :(



joa ještě jsem samozřejmně četl, že je asi FM tuner v p**i...pokud to tak vážně jen, nemáte někdo na Yaríska ORIGO rádio s CD?? když ne to, tak aspoň kazeta..
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.05.2011, 17:00 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 18.02.2010
Příspěvky: 664
Bydliště: Horní Slavkov
Vůbec žádný zvuk? Zkus schválně přiložit ucho k reproduktoru, zda neuslyšíš alespoň lehké vrnění, brum, šum...

_________________
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.05.2011, 21:58 
Člen Týmu
Registrován: 24.05.2011
Příspěvky: 4
telleke píše:
Vůbec žádný zvuk? Zkus schválně přiložit ucho k reproduktoru, zda neuslyšíš alespoň lehké vrnění, brum, šum...


to ze začátku...tak v tom škvrčelo, šumělo atd.....jen velice tiše.
Teď ani ťuk...
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.05.2011, 17:10 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 18.02.2010
Příspěvky: 664
Bydliště: Horní Slavkov
Tak to už bohužel neopravíš. Projeď inzeráty, mrkny na polské allegro.pl. Tam se vyskytuje spousta dílů na yarise. A nebo nacpi do kastlíku "klasické" autorádio, kup si přechodku na ISO konektory a hraj. Jiná rada bohužel není. Hledat chybu a opravovat to, bude mnohem dražší než sehnat jiný kousek.

_________________
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.05.2011, 19:35 
Člen Týmu
Registrován: 24.05.2011
Příspěvky: 4
telleke píše:
Tak to už bohužel neopravíš. Projeď inzeráty, mrkny na polské allegro.pl. Tam se vyskytuje spousta dílů na yarise. A nebo nacpi do kastlíku "klasické" autorádio, kup si přechodku na ISO konektory a hraj. Jiná rada bohužel není. Hledat chybu a opravovat to, bude mnohem dražší než sehnat jiný kousek.


zeptám se ještě takhle - padne tam kde jaký rádio nebo se tam vejdou jen nějaký typy?
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.05.2011, 09:57 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 18.02.2010
Příspěvky: 664
Bydliště: Horní Slavkov
Vejde se tam každé standartní rádio o velikosti 1DIN.... tedy klasika. Jenom pozor, rádio musí mít demontovatelný rámeček kolem předního panelu. Některá rádia, většinou šmejdy za pár korun, mají rámeček napevno a to by jsi tam nenacpal. Rádio se montuje z vnitřní strany rámečku na kovové držáky které drží přihrádku.

_________________
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20.01.2019, 14:44 
Člen Týmu
Registrován: 20.01.2019
Příspěvky: 2
yarisákk píše:
Ahoj yarisáci - mám problém, máme Yarise, 2003 s origo autorádiem.
Jak všichni víme, když třeba nulujeme hodnoty spotřeby atd. na palubním počítači, tak to jakoby pískne po vynulovaní, rádio po zapnutí taky obvykle nějakej zvuk vyloudí :) ale ono nic :( normálně na displayi se zobrazuje všecko, stanice, ladění atd. ale rádio nehraje, zvuk po vymazaní se taky neozve. Ticho po celou jízdu :( Nikdo s ničím nic nedělal, dneska sem rozdělal palubku, jesli kabely tam nevypadly z rádia, ale nejdou pomalu vytáhnout, natož, aby padaly :D Nemá rádio samostatnoupojistku v sobě nebo v poji. skříni? HELP! potichu se jezdí blbě :(


Ahoj, mám teď stejnej problém ( jen u Yarise 05 ) , ani CD nehraje, přitom na displeji je vše ok (CD se točí a skladba se přehrává ). Kamarád mi říkal, že by to mohl být vadný koncový zesilovač. Zkusím se poptat zda to jde opravit a písnu sem co a jak.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2019, 18:43 
Člen Týmu
Registrován: 20.01.2019
Příspěvky: 2
rechtak píše:
yarisákk píše:
Ahoj yarisáci - mám problém, máme Yarise, 2003 s origo autorádiem.
Jak všichni víme, když třeba nulujeme hodnoty spotřeby atd. na palubním počítači, tak to jakoby pískne po vynulovaní, rádio po zapnutí taky obvykle nějakej zvuk vyloudí :) ale ono nic :( normálně na displayi se zobrazuje všecko, stanice, ladění atd. ale rádio nehraje, zvuk po vymazaní se taky neozve. Ticho po celou jízdu :( Nikdo s ničím nic nedělal, dneska sem rozdělal palubku, jesli kabely tam nevypadly z rádia, ale nejdou pomalu vytáhnout, natož, aby padaly :D Nemá rádio samostatnoupojistku v sobě nebo v poji. skříni? HELP! potichu se jezdí blbě :(


Ahoj, mám teď stejnej problém ( jen u Yarise 05 ) , ani CD nehraje, přitom na displeji je vše ok (CD se točí a skladba se přehrává ). Kamarád mi říkal, že by to mohl být vadný koncový zesilovač. Zkusím se poptat zda to jde opravit a písnu sem co a jak.


Tak bylo to pravým ovládacím knoflíkem co šteluje basy. Stačilo ho zmáčknout (stejně jako když se vypíná rádio) a pak nastavit basy a hraje :mrgreen:
Takže chyba byla jako skoro vždy mezi sedačkou a rádiem :blush:
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz