Ahojte kamaráti.
Už som to tu niekde pre cca rokom pisal ale neviem to nájsť.
Švagor z CZ predáva Ford Mondeo 2008 2.0 TDCi. 103KW, 105 500km.
Uvažujem že ho od neho kupim.
Prosim ma niekto nebodaj s takym prechodom z T25 na Mondeo MK4 2008 osobnu skusesnosť? alebo aspon aký je Vaš názor na Mondeo ako také.....
Chrobáka by som nemal v hlave, pretože a zmene auta som vobec neuvažoval, ale ked mi švagor povedal že už ma nového Kodiaqa, tak sme sa o tom začali baviť.
Viem, že to ma tiež DPF, je to zase diesel, pre mna co jazdim krátke trasy 70% mesto, ale zase 15krat do roka 900km dlhe trate, dialnice, to bude asi podobné.(aspon trosku to dpf precistim)
Neviem ci napr. bude velký rozdiel 130kw - 103 kw,a celkovo jazdné vlast.
Nie som žiadny odbornik ani kutil , cize skor to riesim cez rodinnu okolnost že sa taka kupa "ponúka"
Švagor dal za cca 10rokov tých 105 000km.
Servis len origo FORD,cize obrovska dovera k tomu ako sa jazdilo s autom, kde jazdil, co sa s nim robilo.
Je lekár, rodina, 2deti, cize blaznenie, šprtanie sa o vikendoch v aute atd,na to on nie je.
Kedže som dost emočne zataž.na AVE, mam ho od roku 2010 ked malo 45 000km, teraz 169 000km, to dost riešim, ci si nedam len dalsiu robotu, atd......Prepis z CZ na SK.
A je pravda, že za najvacsi, uplne najvacsi pruser za tých 8rokov co ho mam považujem DPF a probl.s ním spojené.
FORD, je zase, trosku vacsi, co som si cital, pozeram testy,fora, je to KOMBI, kufor využijem, kedže vela cestujeme k rodicom, k svokrovcom....tiež ma dieťa.
Trošku pre mna sučasnejší vzhľad....
Ale celkom zásadná vec,,je nikdy som Mondeo osobne nešoféroval.
Má to napr vyhr.kno pre mna pred panelákom super vec,ale to su fakt detaily.
Nema zase vyhr.sedačky co Avensis má.....
Mondeo o je vybava GHIA a garážované
https://www.youtube.com/watch?v=C9htaceykPMĎakujem za každý názor.