TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je pon 22.07.2019, 14:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Toyota Touch 2 + navi
PříspěvekNapsal: stř 19.10.2016, 18:08 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 19.10.2016
Příspěvky: 23
Zdravím, mám dotaz: jak (a kde) lze nahrát navigaci do Touch 2 za rozumné peníze? Mám verzi AP007S. Děkuji za radu.

_________________
Toyota Yaris Hybrid Selection Pure + Senso Smart (2016)
Nissan Patrol Y61
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toyota Touch 2 + navi
PříspěvekNapsal: stř 19.10.2016, 21:53 
Člen Týmu
Registrován: 27.02.2016
Příspěvky: 44
Myslím že potřebuješ připojit navigační modul.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toyota Touch 2 + navi
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2016, 09:19 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 19.10.2016
Příspěvky: 23
v Toyotě mi bylo řečeno, že je to otázka pouze nahrání softu, ale chtějí za to 18k.

_________________
Toyota Yaris Hybrid Selection Pure + Senso Smart (2016)
Nissan Patrol Y61
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toyota Touch 2 + navi
PříspěvekNapsal: sob 22.10.2016, 10:03 
Věčnej rejpal
Registrován: 07.05.2008
Příspěvky: 8220
Bydliště: Litomyšl
He he he.. to je modul+ sw

_________________
Back in Czech.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: ivls821006 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz