TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je sob 21.04.2018, 18:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.02.2012, 13:17 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 28.12.2010
Příspěvky: 55
Bydliště: Praha zapad
.. a koli zaruke, predpokladam :D

_________________
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.02.2012, 13:21 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 15.10.2008
Příspěvky: 3670
Bydliště: Ostrava pi*o!!!
Presne tak,vzdy bud po ujeti 15tkm nebo po roce.

_________________
LOGA TKCZ 2016
NÁVOD NA LEPENÍ TKCZ LOGA

ex Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive

Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.02.2012, 19:55 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 45
Bydliště: Žiar nad Hronom, SK
V servise mi povedali, že to indikuje len u naftových motoroch. Na benzíne si to musí každý ustrážiť sám.

_________________
TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic 6MM Luna, VSC+TRC, čierna 11/2010
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.07.2012, 10:03 
Člen Týmu
Registrován: 04.07.2012
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava
Čepo píše:
2 100rk
Tak si mě donutil jít do auta a detailněji napsat předchozí postup.
1. zapnout zapalování
2. nastavit PP do pozice, kdy zobrazuje venkovní teplotu, kilometry nastavit na ODO (celková ujetá vzdálenost) nastavuje se pravým čudlem u budíků.
3. vypnout zapalování
4 .vytáhnout klíč
5. počkat až budíky zhasnou
6. zmáčknou čudl DISP u otáčkoměru a držet to je levý čudl u budíků
7. zasunout klíč a zapnout zapalování (budíky svítí)
8. asi po 10 vteřinách se na ODO objeví hodnota 100%
9. mačkáním čudlu DISP u otáčkoměru se mění hodnota procent
10. po nastavení hodnoty zmáčknout spojku a nastartovat, čímž se uloží nastavená hodnota
Pozn. "čudl" to je taková ta tyčinka co čouhá z budíků na levé a pravé straně.
Musí to fungovat :P :P :P
Dej vědět zda se ti to povedlo, když Ti to nepůjde písni mě na SZ sednu do auta a po mobilu to sfouknem.

Na nové luně 1,6 to jde taky :thumbsup:

_________________
Toyota Auris 1,6 luna 2012
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: ned 15.06.2014, 11:29 
Řidič
Uživatelský avatar
Registrován: 04.12.2005
Příspěvky: 275
Bydliště: Náměšť
Ahoj,

mám sice corollu E15, ale píšu to sem, třeba někdo bude vědět a poradí.
Pár otravných věcí jsem už díky návodům z fóra odstranil, za což všem děkuji.

Aktuálně mě doslova prudí hláška o nutném dotankování. Vím že díky globánímu nastavení má toyota rezervu na dojetí zhruba 150 km dle modelu a šlapání na plyn (měla to tak i moje E10 benzín po rozsvícení kontrolky). Je dobře, že to na mě pípne a svití i ten výstražný trojúhelník mezi budíky, ale opravdu mě štvě to varování, které mi na dalších 150 km překryje ostatní údaje z palubního počítače - venkovní teplota, čas a spotřeba. Pořád abych na to mačkal když to chci vidět.
Dá se s tím něco udělat??

Fakt je tam těch upozornění dost, ještě k tomu vlastně bliká stav na palivoměru.
Tankuju skoro výhradně na benzině u baráku a najíždím vždy přes 900 km, beru většinou něco přes 50 litrů.

A taková vyšší dívčí, šlo by přeskládat zobrazované údaje na PP (třeba čas+teplota je ok, ale místo datum teplota, třeba okamžitá spotřeba+teplota) ?

_________________
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek


Naposledy upravil schimiGTi dne úte 17.06.2014, 15:58, celkově upraveno 1
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: ned 15.06.2014, 11:54 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 15.10.2008
Příspěvky: 3670
Bydliště: Ostrava pi*o!!!
jj to by se hodilo jako sul...mam najezd na nadrz cca 650-680km a taky cca 120km cumim na hlasku LOW FUEL :)

_________________
LOGA TKCZ 2016
NÁVOD NA LEPENÍ TKCZ LOGA

ex Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive

Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: pon 16.06.2014, 09:25 
Člen Týmu
Registrován: 28.03.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: LM-BA (SLOVENSKO)
Na mojom novom Aurise to ani nepipne ... len sa jednoducho rozsvieti kontrolka nadrze a smitec. Ani ked mam dojazd 0 km sa nic neozve ani da displeji neupozorni :|

_________________
Auris Touring Sports 1.6 Valvematic 97kW 6M/T
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: čtv 24.07.2014, 15:21 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 11.02.2014
Příspěvky: 37
Bydliště: Česká republika, Paskov
Te hlasky LOW FUEL se da jecnoduse zbavit. Pri zobrazeni hlasky staci dele pridrzet tlacitko ovladani palubniho pocitace. Upozorneni zmizi a blika pouze ukazatel. Funguje to pro aktualni jizdu, takze po vypnuti motoru a opetovnem nastarovani je potreba postup opakovat :)

_________________
Auris 1,4 VVTI 71kW 9/2008
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: úte 11.11.2014, 08:10 
Manager Týmu
Registrován: 05.04.2014
Příspěvky: 327
Bydliště: Košice
Joshuaboy píše:
Kluci, postup sedí na optitrony. A co na obyč budíky? Díky



inak, na AVE T25 nejaký návod neexistuje? ten by tiež mal mať optitrony...

_________________
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: stř 20.12.2017, 21:13 
Člen Týmu
Registrován: 30.11.2017
Příspěvky: 7
Využiju starší téma...
dnes sem sedl do auta (Auris 2016) a po nastartování jsem zjistil, že se mi sám vyresetoval palubní počítač :mad:
konkrétně průměrná spotřeba od natankování, průměrný čas jízdy od resetování, obě počítadla denních kilometrů.
Nějaké tušení, čím to? Auto stálo asi 2 dny, baterka nejeví žádné známky nefunkčnosti, auto startuje i v mrazech okamžitě.

_________________
Toyota Auris TS 2016 Active Trend, 1.2 Turbo
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: stř 20.12.2017, 22:25 
Věčnej rejpal
Registrován: 27.05.2014
Příspěvky: 1197
Bydliště: EU
To chce klídek :D Mě také zničehonic začala ukazovat spotřeba kolem 50. :D Nebo se mi doslova zbláznilo ovládání rádia. Nedávno mi opět bez varování přestalo fungovat bluetooth. Rádiu muselo být pomoženo přehráním softwaru, ostatní blázince stačilo vymazat, vynulovat, což se asi stalo tobě.

_________________
Corolla 1,6 Valvematic Multidrive S, Paket Exclusive (samozřejmě bílá)
"Narozena" na Ježíška 2013 v Sakarya (v provozu od Velikonoc 2014)
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: čtv 21.12.2017, 18:18 
Člen Týmu
Registrován: 02.04.2017
Příspěvky: 35
Aspon píše:
Využiju starší téma...
dnes sem sedl do auta (Auris 2016) a po nastartování jsem zjistil, že se mi sám vyresetoval palubní počítač :mad:
konkrétně průměrná spotřeba od natankování, průměrný čas jízdy od resetování, obě počítadla denních kilometrů.
Nějaké tušení, čím to? Auto stálo asi 2 dny, baterka nejeví žádné známky nefunkčnosti, auto startuje i v mrazech okamžitě.


Aha tak nejsem blázen že bych to sám vymazal a pak si to nepamatoval. Mně už se tohle stalo dvakrát.
Vždy po natankování a vymazání (mnou), pak ujetí pár km domů a ráno opět nuly.

_________________
Toyota Auris Hybrid Touring Sports 2016
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení palubního počítače
PříspěvekNapsal: čtv 21.12.2017, 19:09 
Člen Týmu
Registrován: 16.07.2016
Příspěvky: 17
Ano, taky se mi to občas stane (tak jednou za čtvrt roku). Poprvé pár měsíců od koupě (červen 2016). Nevypozoroval jsem nějaké společné faktory, těžko říct, čím to je.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: bakosmi, bandolero a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz