TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je ned 23.09.2018, 19:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 28.04.2017, 13:16 
Věčnej rejpal
Registrován: 27.05.2014
Příspěvky: 1375
Bydliště: EU
Pátral jsem, co to znamená ... :wink:

_________________
Corolla 1,6 Valvematic Multidrive S, Paket Exclusive (samozřejmě bílá)
"Narozena" na Ježíška 2013 v Sakarya (v provozu od Velikonoc 2014)
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 28.04.2017, 13:20 
Navigátor
Registrován: 18.01.2013
Příspěvky: 144
Bydliště: Praha-západ
Corolla2014 píše:
Fuzo píše:
Corolla2014 píše:
Fuzo,
jsi trapnej. Doporučuji si přečíst, co jsi napsal. A potom můžeš kecat o morálce. A že jsi šikulka, je zřejmé z tvých příspěvků.

Tak za trapáka jseš tady ty. Jenom blbec se naváží do lidí co se tady snaží si navzájem pomáhat. Jestli ti připadá trapné jak tady komentuji moje zkušenosti s páčkama tempomatu z Aliexpresu tak to nečti a běž si leštit karoserii.


Nápodobně drapáku ... Zaprvé nevím, co to je, a zadruhé mě to uráží :wink:



Chudáku. Další věčnej rejpal.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 28.04.2017, 13:35 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.03.2016
Příspěvky: 559
Corolla2014 píše:
Pátral jsem, co to znamená ... :wink:

No tak to je zle ak už ani Google nepomáha.

_________________
Toyota Auris 1.6 VVT-i
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 28.04.2017, 18:56 
Věčnej rejpal
Registrován: 27.05.2014
Příspěvky: 1375
Bydliště: EU
Nápodobně drapáku ... Zaprvé nevím, co to je, a zadruhé mě to uráží :wink:[/quote]


Chudáku. Další věčnej rejpal.[/quote]
Nechápu ...

_________________
Corolla 1,6 Valvematic Multidrive S, Paket Exclusive (samozřejmě bílá)
"Narozena" na Ježíška 2013 v Sakarya (v provozu od Velikonoc 2014)
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: sob 12.05.2018, 13:32 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 24.03.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Opava
Tak konečně po 7 letech :-) mám na Aurisu 2010 Terra Cool (1,6) taky tempomat. Podařilo se mi přesvědčit servis ať se podívají že je všechno připravený - a taky bylo. Takže to bylo za 2400 Kč. (1400 - matariál, 928 - práce).

_________________
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018, 20:27 
Člen Týmu
Registrován: 10.11.2016
Příspěvky: 13
Bydliště: SL0VENSK0
Čaute tak som dnes aj ja namontoval páčku,zapojil kábel do volného konektoru na volante,ale bohužial tempomat nefunguje (1.4 D4D 1ND-TV) po stlačení ON/OFF sa nerozsvieti kontrolka CRUISE :( mám r.v 2008 a výbava SOL.Dá sa s tým niečo robiť alebo mám proste smolu?
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018, 15:02 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 686
PetOE12:............
Dá sa s tým niečo robiť .....
"ÁNO"- kupit novy Auris!
napr.model 2019!

www.youtube.com/watch?v=dVrD4UiVUJs
www.youtube.com/watch?v=dQr_wDhtPSM
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018, 16:25 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.03.2016
Příspěvky: 559
Konecne pekny model. Az sa bojim ,ze tie dalsie budu vzhladovo na tom horsie.
Auris II sa im celkovo nepodaril. Trojka je uz daleko krajsia a vracia sa k liniam overenoho Auris I a pokial sa nemylim tak aj vnutorny priestor je lepsi. Hlavne pokial ide o priestor za vodicom ak je ten vyssi ako "standard" tj. 185cm a viac.

_________________
Toyota Auris 1.6 VVT-i
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018, 19:29 
Člen Týmu
Registrován: 10.11.2016
Příspěvky: 13
Bydliště: SL0VENSK0
@MiBo
No dobre,celkom si pobavil...a teraz skús niečo k danej téme,či to by som už chcel vela?!
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018, 20:25 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 27.05.2007
Příspěvky: 1480
Bydliště: Slovensko, Žilina
Treba vyskúšať drotikom rôzne kombinácie prepojenia, nakoľko je tam aj kombinácia nastavenia max rýchlosti

_________________
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: sob 14.07.2018, 09:06 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 686
PetOE12:
...a teraz skús niečo k danej téme,či to by som už chcel vela - NIÉÉÉ

Posli adresu e-mailu/sz/-zaslem elek.schemu!
Je velka pravdepodobnost ze dany model nema "SW" na tempomat.
OVERIT NA ZAHRANICNYCH FORACH.
/ importer to by si musel oslovit odbornika/
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 20.07.2018, 12:48 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 27.05.2007
Příspěvky: 1480
Bydliště: Slovensko, Žilina
MiBo píše:
PetOE12:
...a teraz skús niečo k danej téme,či to by som už chcel vela - NIÉÉÉ

Posli adresu e-mailu/sz/-zaslem elek.schemu!
Je velka pravdepodobnost ze dany model nema "SW" na tempomat.
OVERIT NA ZAHRANICNYCH FORACH.
/ importer to by si musel oslovit odbornika/

Všetko je to o RJ a ty si myslíš, že RJ robia pre jednotlive "úrovne" výbavy? všeobecne platí, že ak má auto na volante ovládanie hlasitosti tak sa dá domontovať aj tempomat. aj u mna tvrdili, že to nejde mam verso 1,6 najnižšej výbave, a pre tieto auta ani nie je možnosť. a "vida" ide. dokonca sa dá domontovať aj tlačítko obmedzovača rýchlosti

_________________
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: ned 22.07.2018, 09:31 
Člen Týmu
Registrován: 07.12.2015
Příspěvky: 2
Bydliště: Severní Morava
PetOE12 píše:
Čaute tak som dnes aj ja namontoval páčku,zapojil kábel do volného konektoru na volante,ale bohužial tempomat nefunguje (1.4 D4D 1ND-TV) po stlačení ON/OFF sa nerozsvieti kontrolka CRUISE :( mám r.v 2008 a výbava SOL.Dá sa s tým niečo robiť alebo mám proste smolu?


Ahoj,
před dvěma roky jsem toto řešil v Autobond OVA (mám motor 1,4 D, jen rok 2009, výbava navi plus) a po zapojení origo tempomatu (na zkoušku, zda by to šlo) došli k závěru, že ŘJ nepodporuje připojení tempomatu, takže smůla. A to mám už novější motor (točák 205 Nm, 6 rychlostní převodovka ale pořád bez filtru FAP)
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 26.07.2018, 14:46 
Člen Týmu
Registrován: 10.11.2016
Příspěvky: 13
Bydliště: SL0VENSK0
Ja som skúsil objednať nejakú cievku airbagu,vraj by to malo pomôcť tak uvidím,nóó ja mám ešte ten prvý model teda 190Nm a 5kvalt :D potom dám vedieť či to funguje alebo nie.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 27.07.2018, 07:35 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 686
PetOE12:
...........nejakú cievku airbagu,vraj by to malo pomôcť...........A K ČOMU?
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz