Ficus Mobil s.r.o. Offroad Revue - ATV :: QUAD :: MOTO Nejlepsi Cesky Offroad Portal :: Terenaky CZ Vrakoviště AZ-AUTO Tónování autoskel Alkohol tester - internetový prodej alkohol testerů a jejich doplňků
Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika TOYOTA KLUB Česká Republika
sdružení lidí, kterým se zamlouvají vozy značky Toyota

Foto albumFoto album  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jeden za všechny-všichni Toyoťáci za mou maličkost ?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika -> Fotky + videa ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALEX
Člen Týmu

PříspěvekZaslal: po 18.06.2007, 9:20    Předmět: Jeden za všechny-všichni Toyoťáci za mou maličkost ? Citovat

Zdravím všechny fandy vozů Toyota.Nevím kolik z majitelů Supra zázraků jezdí na tuning soutěže,ale zatím jsem Vás tam tedy moc neviděl.
Letos jsem se přihlásil do série www.tuningcup.cz kde mne najdete v Kopřivnici a v Blatné.Dále se chystám do Hradce Králové a doufám,že tam už tedy někdo dorazí.
Pokud by jste mne chtěli podpořit,běží v této sérii i SMS soutěž za 10-ti kajdu a můj profil včetně foto s hezkými kočičkami najdete na http://www.tuningcup.cz/index.php?id=310.

Díky a ahoj ALEX
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martin.matess
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 25.08.2007, 23:12    Předmět: Citovat

mooc pěkný autíčko a ty kočičky k němu taky laděj Cool

http://www.martinmatess.estranky.cz/ ==>Díly,projekty, ODTAHOVKA !! 776813165
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika -> Fotky + videa ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: