Ficus Mobil s.r.o. Offroad Revue - ATV :: QUAD :: MOTO Nejlepsi Cesky Offroad Portal :: Terenaky CZ Vrakoviště AZ-AUTO Tónování autoskel Alkohol tester - internetový prodej alkohol testerů a jejich doplňků
Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika TOYOTA KLUB Česká Republika
sdružení lidí, kterým se zamlouvají vozy značky Toyota

Foto albumFoto album  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Sraz TOYOTA klubu Červen 2007 - termin sobota 16.6.2007
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika -> Srazy Toyota Klubu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Přijedete?
Určitě!
72%
 72%  [ 45 ]
Je to daleko/špatné datum...
22%
 22%  [ 14 ]
Uspořádám sraz na Vysočině!
4%
 4%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 62

Autor Zpráva
BRunner
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: pá 02.02.2007, 17:31    Předmět: Sraz TOYOTA klubu Červen 2007 - termin sobota 16.6.2007 Citovat

!!!!! Update 14.6.07 !!!!!

Ahoj lidi, tak bohužel mám nepříjemné zprávy ohledně srazu. Sad

No začněme těma lepšíma, letiště je k dispozici a za pronájem nám zbývá doplatit 3 000,- Kč.
2 000,- Kč jsme dostali od Autotypu. Tímto tedy chci Toyotamanovi velice poděkovat za podporu a popřát mu pevné nervy v nečekané složité situaci. A doufám, že se mu jako zakladateli našeho klubu podaří dorazit alespoň na tu hoďku, dvě.

No a teď ty špatné zprávy. Bohužel mi dnes u Doláka oznámili, že letos náš sraz nepodpoří tak jako loni, protože se naskytla jiná (pravděpodobně lukrativnější) akce, které se zúčastní celá firma. Tím tedy padají předváděcí jízdy a diagnostika motoru. Velice mě to mrzí, protože teď vypadám jako továrna na sliby, obzvlášť poté, co jsem to vylepil na všechny plakáty a lístky!
Nepříjmené na tom je, že v tak krátkém čase už se nepodaří sehnat adekvátní náhradu. Takže to letos vypadá, že si budeme muset vystačit sami s nějakými soutěžemi a občerstvením.

Díky DicompRacinug a Idahovi zůstává testování tlumičů a podařilo se mu domluvit na poslední chvíli alespoň předváděcí jízdy s novou Suzuki SX4, což sice není zrovna Toyota, ale je to šikmoočko a z toho co jsem zatím viděl, velice povedené Wink.

Takže se ještě jednou všem omlouvám, bohužel věci mají většinou tendenci se sypat najednou a na poslední chvíli. Proto vám to raději oznamuji alespoň teď, protože někteří co pojedou zdaleka by pak mohli být zklamaní, tak aby měli alespoň možnost si to případně rozmyslet a zůstat doma.
Na druhou stranu tenhle sraz, je stejně jako loni, zamýšlený hlavně jako setkání podobně "šáhnutých" fajn lidí, kteří se celý rok potkávají většinou pouze na netu a možnost setkat se v reálu, pokecat a okouknout své "miláčky". Proto doufám, že vás poněkud ochuzený program neodradí a sejdeme v alespoň stejném počtu jako loni.

------------------------------------------------------------------------------------

!!!!! Update 22.5.07 !!!!!

Tak termín srazu se nám nebezpečně přiblížil, tak je načase taky trocha propagace Wink.

Připravil jsem opět plakát a lístek který můžete rozdávat Toyotám, které potkáte na ulici za stěrač nebo lidem s Toykama na různých tuning srazech apod. To nechám na vaší fantazii. Letos jsou jenom barevná verze, protože to vypadá rozumně a čitelně i když je tisknete na černobílé tiskárně.

Obojí je v pdfku pro co nejjednodušší tisk, lístky jsou připravené na oboustranný tisk (zezadu je mapka) vždy čtyři na jednu stránku.

Plakát ke stažení (4,26MB)

Lístky ke stažení (642kB)

a tady jsou náhledy

------------------------------------------------------------------------------------

-- 2.2.07 --

Vzhledem k tomu, že jsem nepoučitelný a rád si přidělávám práci, rozhodl jsem se letos ve spolupráci s několika dalšími lidmi opět uspořádat sraz našeho klubu.

Zatím je jasné pouze datum 16.6. a místo, stejně jako loni, na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami. Program a akce na srazu jsou ve fázi jednání, ale určitě můžu přislíbit předváděcí vozy z Toyoty Dolák Příbram, občerstvení, nějakou tu diagnostiku vozů zdarma...

Loni se nás sešlo asi 80, tak doufám, že se letos překonáme!

Jinak chápu, že to je pro mnohé daleko, ale jak už jsem psal minulý rok, já osobně sraz někde na Vysočině pořádat prostě nemůžu a zatím se nenašel nikdo, kdo by měl chuť akci v podobném rozsahu udělat. Pokud se někdo takový najde a věci zařídí, rád přijedu a i přímo na srazu pomůžu.

Prozatím se můžete podívat sem, jak to probíhalo na minulém srazu:

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1417

a pár fotek:

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=2140&highlight=

Naposledy upravil BRunner dne čt 14.06.2007, 20:54, celkově upraveno 6 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavo.B.
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: pá 02.02.2007, 18:23    Předmět: Citovat

Snad uz budu mit auto hotove. Kdyztak si sezenu jine, ale urcite prijedu. A pokud udelam maturitu- jinak jsem mrtvej. Uz se tesim Wink

CELICA AT180 INTRUDER
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ombre
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: pá 02.02.2007, 22:08    Předmět: Citovat

2 Pavo.B.: Kdyžtak tě tam dotáhnu na laně;). Loni se tam ujala taková hra: kdo dál dotlačí celicu se zařazeným kvaltem, tak si letos můžeme dát repete Wink.
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 9:45    Předmět: Citovat

Dobrej napad .Nikdo jinej to nezorganizuje.Pokud budu v čr tak jistě dorazím.A co toyoťaci ze slovenska, ty by to chtělo taky pozvat.J
ja_ma
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 9:54    Předmět: Citovat

No uvidim jak to bude s penezma a casem, jinak pro me je to docela daleko Rolling Eyes Nejakych 340km Confused

TOYOTA CELICA turbo4wd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 11:28    Předmět: Citovat

ja_ma napsal:
No uvidim jak to bude s penezma a casem, jinak pro me je to docela daleko Rolling Eyes Nejakych 340km Confused

z toho si nic nedělej, pro mě asi 250 Very Happy tak pokud to vyjde a pojedu, tak se určitě domluvíme a pojedem dohromady Wink
www.sportovnivozy.cz
Pepa
Řidič

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 13:19    Předmět: Sraz Citovat

Wink Vloni jsemse zůčastnil , no a letos snad taky , ale je to ještě dost daleko. Wink
ArnieGT
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 14:02    Předmět: Citovat

proooč jen to je tak daleko?... Mad Mad Škoda že to není někde kolem Brna,....to už bych jel najisto,... Wink
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 14:25    Předmět: Citovat

Pepa: tys myslel že se to letiště během roku přestěhuje? Razz Very Happy

ArnieGT: ty to máš ještě dál než já, o nějakejch řekněme 200km... Sad
www.sportovnivozy.cz
ArnieGT
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 14:32    Předmět: Citovat

Celerak2.0Gti napsal:
Pepa: tys myslel že se to letiště během roku přestěhuje? Razz Very Happy

ArnieGT: ty to máš ještě dál než já, o nějakejch řekněme 200km... Sad

No přesně,...asi kolem 460km,... Crying or Very sad Crying or Very sad což mi příjde při moji spotřebě faaakt dost,... Sad
Člen Týmu

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 14:46    Předmět: Citovat

Super. Urcite bych zase prijel. Minuly rok to bylo good. Smile
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 14:56    Předmět: Citovat

ArnieGT napsal:

No přesně,...asi kolem 460km,... Crying or Very sad Crying or Very sad což mi příjde při moji spotřebě faaakt dost,... Sad

a kolik ti to tak žere?? na takovou dálku vyjet den dřív a u někoho přespat, prostě si udělat delší výlet,ne? Wink
www.sportovnivozy.cz
ArnieGT
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 14:59    Předmět: Citovat

No jezdím jako ďas, takže kolem 12ti,... Embarassed Rolling Eyes , ale to bych jel po dálnici,...a asi bych se s tím taky nemazal,...nechci trávit na cestách věčnost,...takže by to tak odpovídalo, no možná by to cuclo i trochu víc,... Laughing Takže při tehle spotřebě a stylu jízdy bych účtoval při zachování dnešních cen 1500,. jen cesta tam,... Twisted Evil
Věčnej rejpal

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 15:40    Předmět: Citovat

ArnieGT napsal:
No jezdím jako ďas, takže kolem 12ti,... Embarassed Rolling Eyes , ale to bych jel po dálnici,...a asi bych se s tím taky nemazal,...nechci trávit na cestách věčnost,...takže by to tak odpovídalo, no možná by to cuclo i trochu víc,... Laughing Takže při tehle spotřebě a stylu jízdy bych účtoval při zachování dnešních cen 1500,. jen cesta tam,... Twisted Evil

heh, no tak to pak jo, ale kdybys to po dálnici extrémně nehnal tak by jsi se mohl dostat na nějaký přijatelný číslo Wink
www.sportovnivozy.cz
Slam
Manager Týmu

PříspěvekZaslal: so 03.02.2007, 16:37    Předmět: Citovat

Byl jsem loni, letos si určitě taky udělám čas a navíc tam zkusím dotáhnout celou rodinnou Toyoťáckou flotilu... Zas tak daleko to není..

Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06 (nejnovější Toyotka v rodinném autoparku)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika -> Srazy Toyota Klubu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další
Strana 1 z 18

Přejdi na: