TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je úte 22.01.2019, 00:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016, 09:56 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.02.2012
Příspěvky: 777
Bydliště: Č. Budějovice
Zdravím,

mám takový problém s originálním klíčem, kde jsou tlačítka na odemykání a zamykání.
Zatímco zamykací tlačítko funguje vždy, i z větší vzdálenosti, odemykací tlačítko poslední dobou jen občas, i když jsem přímo u vozidla, zkouším různé úhly, apod., tak nic. Přitom kontrolka při zmáčknutí svítí úplně stejně, jako při zamykání.
Netuší někdo, kde může být problém?

_________________
Avensis T25 FL 1.8 VVTi automat
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016, 10:41 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 849
A CO TAK-BATERKA JE OK ?
/dialk. ovladac-drzi napatie alebo uz ide do...Ledka staci nizke napatie...atd/
Precistit kontakty-premerat atd...
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 15.09.2016, 07:13 
Řidič
Registrován: 28.07.2015
Příspěvky: 209
Vymen baterku v kluci a bude to OK.

Mal som presne ten isty problem a pomohlo to.

_________________
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 324000km a stupa...
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 15.09.2016, 07:16 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.02.2012
Příspěvky: 777
Bydliště: Č. Budějovice
N, já nevím, ale kdyby nebyla OK baterka, tak asi nefunguje i zamykání - to ovšem funguje zcela excelentně.

_________________
Avensis T25 FL 1.8 VVTi automat
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 15.09.2016, 08:02 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 849
stani:
..........Netuší někdo, kde může být problém?.......

ODPOVED SI DOSTAL a .....pochybujes ?
TAK TREBA IST DO ODBORNEHO SERVISU A POTOM ...
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 15.09.2016, 09:22 
Člen Týmu
Registrován: 20.11.2013
Příspěvky: 50
...myslím, že vyměnit baterii by nebylo na škodu tak jako tak, navíc to není nic složitého ani drahého...

...jinak zrovna včera mi na T22 (r.v. 1998) taky DO fungovalo pouze na zamykání, odemykat jsem musel přímo klíčem v zámku. Tak jsem použil ten spodní návod a dobré (akorát nevím, "stani" píše, že někdy odemykání funguje, někdy ne...)

Rozkódovaná dálka

- auto je odemčené (ale dveře zavřené)
1.) otevřít dveře řidiče
2.) klíč do spínačky a ven
3.) 2x zavřít a otevřít dveře řidiče
4.) klíč do spínačky a ven
5.) 2x zavřít a otevřít dveře řidiče
6.) zavřít dveře řidiče a klíč do spínačky
7.) 2x zapnout a vypnout zapalování (poloha2)
8.) vytáhnout klíč
- pokud OK mělo by se 2x samo zamknout a odemknout
9.) zmáčknout a držet tlačítko LOCK a 5x zmáčknout tlačítko UNLOCK
10.) vše pustit
11.) stisknout LOCK a pustit
- pokud OK mělo by se 1x samo zamknout a odemknout
12.) otevřít dveře řidiče
- pokud NOK tak se 2x samo zamkne a odemkne
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozkódovaná dálka vlivem výměny baterií v DO

1) otevřít dveře řidiče při vyjmutém klíči ze zapalování
2) vložit klíč do zapalování a otočit do polohy ON a počkat 10 sec
3) stisknout 2x LOCK nebo UNLOCK
- v tomto okamžiku je slyšet uvnitř kliky zámku zvuk, který je známkou toho, že je systém opět OK
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

_________________
Avensis T25, 2006, D-CAT (130 KW), kombi
Avensis T22, 1998, 1.8 (81 KW), liftback
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2016, 05:20 
Řidič
Registrován: 28.07.2015
Příspěvky: 209
Tak jak som uz vyssie pisal.Vymena baterky vyriesi problem.

Mne tiez islo zamykanie stale a len niekedy odomklo. Ja som nemusel nic kodovat po vymene baterky. Proste som vytocil malu strubku pri kluci, rozpolil kluc, vytiahol celu elektroniku z kluca, rozpolil tu elektroniku malym tenkym strubovacikom, vymenil baterku a vsetko naspat poskladal.

_________________
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 324000km a stupa...
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016, 17:12 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.02.2012
Příspěvky: 777
Bydliště: Č. Budějovice
Takže baterie vyměněná, už to zase funguje jak má. :D

Jinak je to CR2016 (3V), originál tam byla Panasonic.

_________________
Avensis T25 FL 1.8 VVTi automat


Naposledy upravil stani dne pon 14.01.2019, 11:13, celkově upraveno 1
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11.01.2017, 17:13 
Navigátor
Uživatelský avatar
Registrován: 14.06.2011
Příspěvky: 87
Dělá mi to přesně to samý. Jednou cca do měsíce. U mě na to výměna baterie neměla vliv, a to jsem měnil už 2x ;) Jinak je to teda prekerní situace když se nemůžete dostat do auta. Jednou sem to opakované zkoušení a běhání kolem auta (nevím kde je snímač) nevydržel, odemkl si normálně klíčem a spustil se alarm..

_________________
Avensis kombi CDT250L D4D 85kw
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019, 11:11 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.02.2012
Příspěvky: 777
Bydliště: Č. Budějovice
Takže je to tady zpět.
Opět zamykací tlačítko funguje vždy, i z větší vzdálenosti, odemykací tlačítko jen občas.

Zkusím zase vyměnit baterii, snad to pomůže.

_________________
Avensis T25 FL 1.8 VVTi automat
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019, 17:56 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 849
stani:
Baterku si menil r.2016-mala by byt este funkcna ale cert vie akááá.....???
Urcite by som ju premeral alebo kupil novu!
Pokial baterka je OK.
Uzivatelsky manual:str. od-22...
(Když ovládáte kterékoliv tlačítko na klíči, tiskněte je pomalu a důkladně. V tom okamžiku indikátor na klíči jednou " BLIKNE " - Indikátor)
Tak by som preveril tlacitka!!!
POTOM.......... az kontakty,su tam male mikrospinace -premerat.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019, 09:12 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.02.2012
Příspěvky: 777
Bydliště: Č. Budějovice
Mám tam baterii originál Philips. Ale co je zajímavé: včera večer (byla už tma) jsem nakládal nějaké věci do auta, asi na pětkrát, a fungovalo to na první dobrou, pokaždé. Dnes, za světla, už to zase blbne. :roll:

_________________
Avensis T25 FL 1.8 VVTi automat
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019, 10:03 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 849
stani:
...asi na pětkrát, a fungovalo to na první dobrou, pokaždé. Dnes, za světla, už to zase blbne.
Skus to vyskusat cez den na inom mieste....
(ideal by bol plechovy hangar - ine signaly ciastocne tlmene)...pokial by to tam fungovalo na 100% tak mas istotu- dialkac je OK.
Dobe IT a elktroniky je v okoli vsetko mozne a nemoznééé.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019, 10:06 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 07.02.2012
Příspěvky: 777
Bydliště: Č. Budějovice
Za dne, ozkoušeno na X různých místech, blbne to všude.

_________________
Avensis T25 FL 1.8 VVTi automat
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019, 10:54 
Věčnej rejpal
Registrován: 30.06.2014
Příspěvky: 849
stani:
Urcite by som este vyskusal - "plechovy hangar" /Faradayova klietka/
Poziadat majitela o spolupracu takehoto hangaru by nemal byt problem.
(Č. Budějovice)
Neviem co znamena "na X různých místech"
... neziaduce signaly nemaju hranice...

Teraz zartom: alebo pouzivat dialkac len vecer!
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz