TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je pon 17.06.2019, 04:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018, 08:19 
Člen Týmu
Registrován: 12.07.2018
Příspěvky: 2
Zdravim,

skusal som mirrorlink na novej Toyote Auris TS 1,33, 2018 s TT2 bez GO navigacie. Mam Samsung galaxy A3 2016 (SM-A310F) a Android 7.0. Skusal som to s CarmodeStub (rozne verzie) aj s LGmirrordrive (rozne verzie) ale bez uspechu. Na TT2 po pripojeni USB kablu sa mi vobec nezobrazi ikonka mirrorlink. Skusal som vsetky mozne navody ale nepodarilo sa to. Ked som volal do centraly Toyoty najprv mi bolo povedane, ze moje auto nema tu funkciu, potom ked som im povedal, ze je to v navode na obsluhu v prirucke k mojmu autu ktoru som vyhladal podla VIN cisla, tak mi bolo povedane, ze to ma len TT2 s Go navigaciou, nakoniec mi povedali, ze pre SR a CR tato funkcnost nie je dostupna. Viete mi prosim niekto pomoct (funkcny sposob) ako to rozbehnem s mojim telefonom a autom?

vopred velmi pekne dakujem
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018, 20:46 
Řidič
Registrován: 30.03.2016
Příspěvky: 192
febe píše:
Neznáte někdo podrobnosti? https://www.japan-cars.cz/2018/04/18/to ... roid-auto/
Mám iphone, že bych se dočkal zrcadlení??


Už jste někdo rozchodil Andr 8? Navigaci mám, ale i tak...

_________________
Láďa
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018, 11:21 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1374
Durko: Aktivuje se ti v menu telefonu v nastaveni pripojeni prepinac mirrorlink? Vic kabelu jsi zkousel?
Ladahori: podle toho, jak to delam na videu to nejde? Mladej ma asi Android 8, tak to zkusim, ale az tak za 14 dni, neni doma.

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16.07.2018, 13:18 
Člen Týmu
Registrován: 12.07.2018
Příspěvky: 2
kadel: ano mirror link v telefone sa aktivuje - display telefonu potom scernie a ked nanho tuknem - tak sa zobrazi telefon s autom a pod tym sprava telefon a auto su pripojene cez mirrorlink a display po chvili scernie opat a ked kliknem zas sa to tam objavi ale na oprazovke TT2 sa nezobrazi ikona mirrolink - v polozke online mam stale len fuknciu e-mail - nic viac. skusal som usb kabel od samsung a huawei telefonov - ine som neskusal.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 20.07.2018, 18:51 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1374
To jsem blazen, vzdyt Labusovi to chodi se stejnym telefonem. Tak to bohuzel netusim, proc to nechodi. Zkousel jsi i chvili pockat na obrazovce online? Uz si to nepamatuju, ale mam pocit, ze to chvili trvalo nez se ikona LG mirror drive objevil

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 01.09.2018, 21:33 
Navigátor
Uživatelský avatar
Registrován: 30.06.2018
Příspěvky: 84
Ahoj, koupil jsem si Corollu s TT2 bez Go s tím, že by se mi snad mohlo podařit rozchodit navigaci spíš přes telefon, který je Samsung Galaxy J7 s Androidem v 7.0.

Problém je, že v telefonu existuje smartview a jiné možnosti zrcadlení, ale v dalších nastaveních připojení se mi nedaří najít "MirrorLink" (jen VPN a Tisk).

Ví někdo poradit?

_________________
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 23.09.2018, 21:42 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1374
Burns: ma ten telefon vubec mirrolink?

Durko: jestli sem jeste zavitas... az se ti na telefonu zobrazi, ze mas telefon pripojenej. Zkus na displeji mezi budikama najet na noticku a pak uplne dolu, jestli tam budes mit nabidku mirrorlink

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 16.05.2019, 15:07 
Člen Týmu
Registrován: 12.01.2019
Příspěvky: 13
Bydliště: Dolní Břežany
Tohle téma trochu usnulo. Zeptám se tedy. Rozchodil do dneška někdo MirroLink na Aurisu výroby 2015 - 2018? Jinak podle autora Full MirrorLink by již od března měla aplikace podporovat Waze.

_________________
Toyota Auris Hybrid TS 1.8 Executive
Kia CEE'D SW CRDi 85KW
ex Škoda octavia TDI 66 KW
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 27.05.2019, 12:38 
Člen Týmu
Registrován: 12.01.2019
Příspěvky: 13
Bydliště: Dolní Břežany
Takže nakonec si odpovím sám, jde to :) .

Toyota Auris 1.8 r.v. 2018 s TT2 s navigací. Mirrorlink je funkční. Postupoval jsem podle uvedených návodů. Výsledek byl, že mi se starší verzí LG MirrorDrive nefungoval a RockScout také neběžel. Vše se rozeběhlo, když jsem nainstaloval free verzi Floating Apps, aktualizoval LG MirrorDrive a až po instalaci Glympse for auto se ikonka MirrorLinku objevila. Není vidět v SetUp Toyota OnLine, ale přes ikonku kontaktů vpravo dole, kdy se po opakovaném stisknutí objeví OnLine aplikace a hned jako první ikona MirrorLink. Ostatní už odpovídá tomu, co bylo napsáno dříve.

Zkoušel jsem s telefonem Samsung Galaxy A5 2017, Android 8. Kabel by měl být kratší a kvalitní. Já mám délku 1m a zdá se, že je ok.

_________________
Toyota Auris Hybrid TS 1.8 Executive
Kia CEE'D SW CRDi 85KW
ex Škoda octavia TDI 66 KW
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28.05.2019, 17:08 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1374
Super, diky za zkousku :-).
Ja editoval prispevek o novou ravku

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 11.06.2019, 17:11 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 11.06.2019
Příspěvky: 2
Ahoj, tak jsem se stal minulý týden šťastným majitelem nové RAV4. Schválně jsem si nepřiplatil dvacku za navigaci, protože mám přece smartphone a v něm x navigací. Jenže můj stařeček Sony Xperia Z5 compact se nějak přes MirrorLink nechce s TT2 propojit, ani přes USB, natožpak přes WiFi :(. Verze MirrorLinku je 2.1.A. Pokus o připojení skončí mlčky neúspěchem.
Netušíte někdo proč?
@ kadel, vidím, žes to na nové rafce rozchodil. S jakým phonem?
Ach jo, k novému autu si budu muset nadělit i nový phone?? ;) To bude problém, protože odmítám velké plácačky... Co tak nový Samsung S10e? S tím to bude chodit?
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 12.06.2019, 09:40 
Člen Týmu
Registrován: 12.01.2019
Příspěvky: 13
Bydliště: Dolní Břežany
Přepne se mobil do režimu MirrorLinku? Tedy zčerná display. Pokud ne, zkusil bych jiný kabel. Já měl s kabely tak 50% úspěšnost.

_________________
Toyota Auris Hybrid TS 1.8 Executive
Kia CEE'D SW CRDi 85KW
ex Škoda octavia TDI 66 KW
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2019, 16:44 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 11.06.2019
Příspěvky: 2
zabsky píše:
Přepne se mobil do režimu MirrorLinku? Tedy zčerná display. Pokud ne, zkusil bych jiný kabel. Já měl s kabely tak 50% úspěšnost.

Ne, displej nezčerná. Vyzkoušel jsem 5 různých kabelů a všechny se chovají stejně - mobil se hodí na ležáka, objeví se notifikace "Připojování k náhlavní soupravě" a po chvilce napíše chybu se špatnou síťovou adresou - že mám zkusit změnit, tak jsem vyzkoušel všech 10, které mi to nabízelo (192.168.nn.0, kde nn je 31 až 40), ale všechno stejně špatné :(.
Někdo nějaký nápad, co mám ještě zkusit?

_________________
Toyota RAV4 HSD AWD 2019
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz