TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je sob 26.05.2018, 15:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TOYOTA Touch 2 nezobrazuje Album Art
PříspěvekNapsal: čtv 10.05.2018, 21:04 
Člen Týmu
Registrován: 10.05.2018
Příspěvky: 7
Jsem čerstvým majitelem nové TOYOTA Corolla 1.6 Active Trend+ s LED paketem. Náramná spokojenost, ale už dva týdny se snažím vyřešit nezobrazování Album Art (obrazu alba) při přehrávání hudby z USB flash disku ve formátu MP3 na displeji audio systému Touch 2. Metadata v ID3 Tag včetně obrazu alba ukládám do složky s albem. Vyzkoušel jsem postupně všechny verze ID3 Tag (1.0, 1.1, 2.3, 2.4 ve formátu UTF-8 a 16, UNICODE a ASCII), ale obrázek alba se nezobrazuje. Prošel jsem i několik zahraničních fór, ale nikde jsem se jednoznačně nedopátral, zda Touch 2 má schopnost zobrazit obrázek alba při přehrávání hudby z USB. Vím, že je to marginální problém a "na funkci nemá žádný vliv", ale ocenil bych, kdyby mi někdo potvrdil, nebo vyvrátil, že problém není, respektive je mezi židlí a klávesnicí. Předem děkuji za případné odpovědi.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 10.05.2018, 21:27 
Věčnej rejpal
Registrován: 27.05.2014
Příspěvky: 1236
Bydliště: EU
Zapomeň na obrázky.

_________________
Corolla 1,6 Valvematic Multidrive S, Paket Exclusive (samozřejmě bílá)
"Narozena" na Ježíška 2013 v Sakarya (v provozu od Velikonoc 2014)
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018, 12:34 
Člen Týmu
Registrován: 08.04.2018
Příspěvky: 3
Ahoj,
mne to pri prehrávaní z USB zobrazuje aj obrázok albumu. Nafotim a pošlem, keď budem v aute :).

_________________
Toyota Corolla 2018 1,6 Executive CVT
(ex)Toyota Corolla 2009 1,33 Terra cool M6
(ex)Toyota Corolla XLi 1996 1,3 4E-FE M5
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018, 12:42 
Člen Týmu
Registrován: 10.05.2018
Příspěvky: 7
Corolla2014 píše:
Zapomeň na obrázky.


Ahoj, díky za odpověď.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018, 12:51 
Člen Týmu
Registrován: 10.05.2018
Příspěvky: 7
Toyoťâk Jožo píše:
Ahoj,
mne to pri prehrávaní z USB zobrazuje aj obrázok albumu. Nafotim a pošlem, keď budem v aute :).

Ahoj, díky. Domnívám se, že je to výbavou EXECUTIVE s Touch 2 GO (Plus). Jak jsem psal, já mám "jen" ACTIVE TREND+ s Touch 2. I když máme oba stejný Touch 2, jednomu je povoleno zobrazovat Art Cover, druhému ne. V tomhle dělá Toyota "zvláštní politiku" :roll: .
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018, 13:20 
Člen Týmu
Registrován: 19.10.2017
Příspěvky: 31
Bydliště: Prostějov
Zajimava teorie, mam Executive a obrazky se mi opravdu zobrazuji....

_________________
Corolla 1,6 Valvematic Multidrive S 2017
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018, 16:16 
Člen Týmu
Registrován: 10.05.2018
Příspěvky: 7
Mato71 píše:
Zajimava teorie, mam Executive a obrazky se mi opravdu zobrazuji....

Díky. Někde jsem vygůglil porovnání schopností mezi TOYOTA Touch 2, Touch 2 GO a Touch 2 GO Plus a "obyčejný" Touch 2 (i když prodejce tvrdí, že mám Touch 2 GO bez nainstalované navigace), který mám já to asi opravdu neumí. :o
Viz dokument: https://car-solutions.com/nfs/product/8 ... rences.pdf
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 06:29 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 21.10.2006
Příspěvky: 1728
Bydliště: Ústecký kraj
Nezáleží na výbavě, ale na typu rádia. Respektive na tom, zda má navigaci. Samotný Toyota Touch 2 zobrazovat obrázky neumí. A Toyota Touch 2 GO bez nainstalované navigace neexistuje (Nikam se nic neinstaluje!! GO je samostatný modul který de dodá k rádiu. KOmpletní irmware potom jede z něho, původní TT2 je u jen zobrazovač. Já si sólo dokoupil modil GO, sám domontoval a hle najednou mám úplně jiné menu a obrázky jdou :-)

Obrázek

Obrázek
Obrázek

_________________
Škoda 105
Škoda 120, GLS
Renault 19, 1,8 benzin
VW Golf II. 1,8 GTI
Toyota Corolla E10, 1,6 EFI
Peugeot 106, 998cm3
Ford Escort 1,6 16V
Toyota Corolla, 1,6 VVT-i Linea Sol
Toyota Yaris, 1,33 Dual VVT-i, Limited
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 06:49 
Člen Týmu
Registrován: 10.05.2018
Příspěvky: 7
[quote="LaBuS"]Nezáleží na výbavě, ale na typu rádia. Respektive na tom, zda má navigaci. Samotný Toyota Touch 2 zobrazovat obrázky neumí. A Toyota Touch 2 GO bez nainstalované navigace neexistuje (Nikam se nic neinstaluje!! GO je samostatný modul který de dodá k rádiu. KOmpletní irmware potom jede z něho, původní TT2 je u jen zobrazovač. Já si sólo dokoupil modil GO, sám domontoval a hle najednou mám úplně jiné menu a obrázky jdou :-)

Díky moc. Konečně jsem to pochopil. Za těchto podmínek (cena 17K včetně montáže :roll: ) asi oželím obrázky :bomb: .
Přeji příjemný den.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 07:46 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 21.10.2006
Příspěvky: 1728
Bydliště: Ústecký kraj
na inzerátech se dá GO modul koupit za 3-4 tisíce. Já ho za tuto cenu kupoval dokonce nový v obchodě... ale už je nemají... (měli asi 3ks)

_________________
Škoda 105
Škoda 120, GLS
Renault 19, 1,8 benzin
VW Golf II. 1,8 GTI
Toyota Corolla E10, 1,6 EFI
Peugeot 106, 998cm3
Ford Escort 1,6 16V
Toyota Corolla, 1,6 VVT-i Linea Sol
Toyota Yaris, 1,33 Dual VVT-i, Limited
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 08:06 
Člen Týmu
Registrován: 10.05.2018
Příspěvky: 7
na inzerátech se dá GO modul koupit za 3-4 tisíce. Já ho za tuto cenu kupoval dokonce nový v obchodě... ale už je nemají... (měli asi 3ks)

Na českých portálech jsem je vůbec neobjevil a na eBay to vychází na 9 - 10 000 CZK (originální nový díl) :(
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 09:10 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 21.10.2006
Příspěvky: 1728
Bydliště: Ústecký kraj
no vidíš a já ho díky inzerátu vyhrabal v jedné firmě prodávající auto hifi u Prahy. Dohodil jsem to ještě asi dalším 2 klukům z Yarisu. A máme je všichni :-) A než kupovat za 8-10tis z Ebay, tak koupím za 650dolarů tohle : https://car-solutions.com/en/oem-naviga ... -units.php

_________________
Škoda 105
Škoda 120, GLS
Renault 19, 1,8 benzin
VW Golf II. 1,8 GTI
Toyota Corolla E10, 1,6 EFI
Peugeot 106, 998cm3
Ford Escort 1,6 16V
Toyota Corolla, 1,6 VVT-i Linea Sol
Toyota Yaris, 1,33 Dual VVT-i, Limited
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 09:58 
Věčnej rejpal
Registrován: 14.02.2015
Příspěvky: 1676
A to by malo aký zmysel? Po prirátaní cla a DPH si na úrovni nákupu od autorizáku u nás. Či?

_________________
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,2l/100km)
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018, 10:25 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 21.10.2006
Příspěvky: 1728
Bydliště: Ústecký kraj
Kocúr píše:
A to by malo aký zmysel? Po prirátaní cla a DPH si na úrovni nákupu od autorizáku u nás. Či?


omlouvám se, upnul jsem špatný odkaz myslel jsem tuto variantu : https://car-solutions.com/en/navigation ... ouch-2.php OEM Android pro TT2. Přehrává i video z USB a navi to má IGO Primo (původní navi TT2Go je taky iGO) Naistaluješ si navi jakou chceš, třeba z Google Play. Ale jelikož to má i File managera, tak i z USB :biggrin: Aktualizace pro zručné gratis :wink:


_________________
Škoda 105
Škoda 120, GLS
Renault 19, 1,8 benzin
VW Golf II. 1,8 GTI
Toyota Corolla E10, 1,6 EFI
Peugeot 106, 998cm3
Ford Escort 1,6 16V
Toyota Corolla, 1,6 VVT-i Linea Sol
Toyota Yaris, 1,33 Dual VVT-i, Limited
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz