TOYOTA KLUB Česká Republika
Právě je sob 30.05.2020, 06:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 24.10.2014, 19:01 
Člen Týmu
Registrován: 11.06.2012
Příspěvky: 14
Zdravím. Nevíte, jaká je poslední verze softwaru pro navigaci Touch & Go Plus? Mi píše

"Software version: 1.7.3H"

Slyšel jsem, že to je už dosti stará verze. V programu Toyota Touch&Go Toolbox mi ale ke stažení nabízí jenom mapy, žádný nový software.

Díky
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014, 00:05 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 14.04.2014
Příspěvky: 48
Bydliště: Morava
Nová verze software je už 2.9.4 ke stažení přes Toolbox .
Ale bohužel update softw. je možný pouze v případě i update map .
Samostatně update SW bohužel nelze !!
Jen pro upřesnění - na prázdnou flash si uděláš otisk SW Touch a Go v tomto menu ( trvá chviličku ) , na flash se objeví složka ,,NaviSync,, . Po připojení flash k pc a k aplikaci Toolbox se automaticky stáhne na flash nový update SW ( swdl.ISO , swdl.md5 , synctool.TBver ) .
Sice po znovu zapojení flash do usb v Touch a GO , systém nový SW najde , ale bohužel neaktualizuje se :( Jen pouze v přítomnosti nového update map .
V tvém případě máš koncovku SW ,,H,, - to je verze PRO ( stažení map zdarma )
Pro mě má koncovku ,,L,, - stažení map za poplatek (119 EU ) :(
Pro stažení map a SW je potřeba použít flash větší jak 4GB a update do T a G trvá asi 45min .


Přílohy:
Menu pro kopírování.jpg [56.19 KiB]
5680 krát
Soubory na flash usb.jpg [12.17 KiB]
5680 krát
toolbox.jpg [62.51 KiB]
5680 krát

_________________
Toyota Verso 1.8 / 108 KW / r.v. 2013
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014, 00:29 
Člen Týmu
Registrován: 11.06.2012
Příspěvky: 14
Díky moc!
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015, 23:46 
Manager Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 25.03.2013
Příspěvky: 431
Ahoj,
ve Versu 2015 je menu v Touch & Go Plus v češtině a u kamery se ukazuji naváděcí čáry.
Da se nahrát do Verze Touch & Go Plus z roku 2013 ona čeština a naváděcí čáry.
Mám aktuálně verzi 2.9.4 H ID Mapy EUL20131022 a ta je bohužel bez češtiny. Dik

_________________
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek


Naposledy upravil indet dne ned 29.11.2015, 00:20, celkově upraveno 1
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2015, 00:18 
Manager Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 25.03.2013
Příspěvky: 431
Ahoj ,
tak jsem aktualizoval mapy a soft na verzi 2.12.5WH ID Mapy 20150630.
Bohužel v Touch & Go Plus stale není Čeština a navigačni čáry u kamery.
Vi někdo zda to vůbec nějak jde dostat češtinu do modelu 2013 tedy Touch & Go Plus,
nebo čeština je jen pro modely Touch & Go Plus 2.
Dík indet

_________________
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2015, 02:28 
Věčnej rejpal
Registrován: 07.05.2008
Příspěvky: 8220
Bydliště: Litomyšl
jen pro touch2

_________________
Back in Czech.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2015, 22:02 
Manager Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 25.03.2013
Příspěvky: 431
To jsem tak nějak tušil, škoda.

_________________
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2016, 11:02 
Člen Týmu
Registrován: 13.06.2014
Příspěvky: 3
Dobrý den. Chci si aktualizovat navigaci v Aurisu Touch & Go. Návod jsem snad pochopil :)) ale na stránkách je jen verze mapy. Nemohu vůbec dohledat datum aktualizace. Vím že se mapa aktualizuje 2x ročně. Také nevím kdy. Nerad bych teď koupil mapy a za měsíc by právě byla ta půlroční aktualizace.
Prosím poraďte kde získám informace o aktualizací a hlavně jejich datum.
Moc děkuji
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 16.05.2019, 14:24 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 14.04.2014
Příspěvky: 48
Bydliště: Morava
Právě jsem aktualizoval navi Touch a go . Třeba bude někoho zajímat , tak zhruba poradím :-)
Měl jsem verzi L z r.2013 a rozeslal jsem poptávku po servisech Toyota . Cena za aktualizování byla zhruba stejná u všech - od 4.300 až do necelých 5.000 , z programu Toolbox za 3 058 . Nedalo mě to a tak jem brouzdal po netu a narazil v Rusku na web , kde nabízejí stažení aktuálních map L a H 2019 Ver.1.

http://navi174.ru/index.php?route=produ ... touch+a+go

Stažení map je zdarma a za licenční klíč chtěli v přepočtu 1. 292,66 CZK :shock: - platba Paypal. Online poradce Aleksej mě všechno polopaticky vysvětlil , pomohl mě s platbou Paypal a po zaplacení zaslal reg.klíč. Instalace proběhla OK - asi 20 min. - vybral jsem při instalaci jen okolní státy . Kdyby měl někdo z klubáků vážný zájem , napíšu detaily . Vše bylo solidní a hlavně Aleksej se vším polopaticky pomůže (přes translátor :-) . Měl jsem trochu strach z nákupu v Rusku , ale velice mě překvapili . Ryskl jsem to a vyšlo to :wink: .
Obrázky : Stará a nová mapa


Přílohy:
stará verze.jpg [55.84 KiB]
1533 krát
Aktualizace.jpg [53.29 KiB]
1534 krát

_________________
Toyota Verso 1.8 / 108 KW / r.v. 2013
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 16.05.2019, 18:22 
Věčnej rejpal
Uživatelský avatar
Registrován: 08.10.2008
Příspěvky: 1422
Pekny, diky za info, urcite se bude hodit

_________________
RAV4 HSD FWD
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 21.06.2019, 17:18 
Člen Týmu
Registrován: 17.06.2019
Příspěvky: 1
Omlouvám se, je to trochu OT, ale když spustím navigaci, popř. chci zjistit info o navigaci v nastavení, tak mi napíše, že systém není nainstalovaný - toyota Avensis 1.8 T27 (r. 2013).

Nezbude mi než zajet do servisu?
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 23.07.2019, 23:55 
Člen Týmu
Registrován: 24.02.2016
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha
Sper píše:
Omlouvám se, je to trochu OT, ale když spustím navigaci, popř. chci zjistit info o navigaci v nastavení, tak mi napíše, že systém není nainstalovaný - toyota Avensis 1.8 T27 (r. 2013).

Nezbude mi než zajet do servisu?



Taky to ted resim. Chtel bych to zkusit preplacnout stejnou verzi, jako mam ted 1.7.8L, ale nemuzu to nikde vygooglit. Pravdepodobne by byla moznost pres Toolbox (nebo levneji na eBay, nebo v Rusku jako je uvedeno v predchozim komentu) zakoupit update na novou verzi, ale nejsem si jist, ze to pomuze.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 24.07.2019, 21:49 
Řidič
Uživatelský avatar
Registrován: 13.06.2011
Příspěvky: 186
Bydliště: Ostrava
Sice mám poslední verzi, a NAVI v autě mit chci, ale na tady tyto mapové podklady se nedá spolehnout... Do cíle bych asi dojel ale v mnoha případech nesmyslně. Takže nevím jestli aktualizace něco řeší. Navíc Toyota zrušila Google takže je to o to horší. Nejlepší je triviální mirror link, v Toyote se k tomu snad dopracovali až v poslední corolle v roce 2019, tomu říkám pokrok...... Takže používám prachsprosty mobil....

_________________
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 28.07.2019, 07:25 
Člen Týmu
Registrován: 24.02.2016
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha
Takze od rusa Alekseye jsem si za cca 1300,-Kc poridil update map (mimochodem je velice ochotny, na emaily reaguje velice pruzne). Memu problemu s hlaskou "System neni nainstalovany" to nepomohlo. Mam aktualizovany firmware a nejnovejsi mapy, ale mapy jdou jdou spustit jen obcas. Cely system se behem jizdy nahodile restartuje atd. Tak budu zkoumat dale. Vetsinou poustim Waze na mobilu, ale nejak jsem si zvykl, ze tam ty original mapy behem cesty proste sviti :-)

robmil píše:
Sper píše:
Omlouvám se, je to trochu OT, ale když spustím navigaci, popř. chci zjistit info o navigaci v nastavení, tak mi napíše, že systém není nainstalovaný - toyota Avensis 1.8 T27 (r. 2013).

Nezbude mi než zajet do servisu?



Taky to ted resim. Chtel bych to zkusit preplacnout stejnou verzi, jako mam ted 1.7.8L, ale nemuzu to nikde vygooglit. Pravdepodobne by byla moznost pres Toolbox (nebo levneji na eBay, nebo v Rusku jako je uvedeno v predchozim komentu) zakoupit update na novou verzi, ale nejsem si jist, ze to pomuze.
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 29.01.2020, 21:40 
Člen Týmu
Uživatelský avatar
Registrován: 14.04.2014
Příspěvky: 48
Bydliště: Morava
robmil píše:
...... Cely system se behem jizdy nahodile restartuje atd.....


Jen dotaz , zkoušel jsi si stáhnout přes program Toolbox opravy softu ? Jak jsem psal někde výše , stáhnout program , registrovat se , na fleš stáhnout info z navi , připojit fleš na pc , přihlásit se , v programu se automaticky na fleš updatuje tvůj starý soft ( číslo verze sice zůstane , ale opravy a doplňky se aplikují ) , pak to dát zpět do rádia a dát někde z menu načíst update ( možná to updatuje automaticky - už si nevzpomínám ) . Z toho toolboxu se na tu fleš dají stáhnout i prográmky , co tam nabízejí zdarma ( něco o spotřebě , počasí a už přesně nevím co ) . Vyzkoušej , třeba to pomůže s těma restartama . Jinak mě nic už nenapadá :-(
PS - navi mám naladěnu na polštinu ( AN neumím ) mluví podobně češtině :-) . Adresy a místa ( při cestě do ciziny - odpočívadla , výlety parkoviště ) si teď v klidu u pc na mapách CZ , nebo Googlemaps najdu , přes pravé tlačítko dám ,,co je tam , nebo tady ,, a ono mě to vyhodí přesně GPS souřadnice , konkretního místa - ty souřadnice pak zadám v navi , pojmenuju jak chci a uložím ...to jen mimo téma :-) Mě navi funguje 100% , jsem spokojen , vždy mě pomohla .
Napiš , jestli update přes toolbox pomohl ?

_________________
Toyota Verso 1.8 / 108 KW / r.v. 2013
Nahoru
 Offline Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz